محمدرضا پارسی ظهر امروز در دوره آموزشی مداخلات مددکاری اجتماعی در مراقبت از خانواده در طلاق که در اداره کل بهزیستی گیلان برگزار شد، اظهار داشت: آمار طلاق در ایران و جهان به سرعت رو به افزایش است و در چند کشور دنیا نیز ۵۰ درصد از ازدواج ها به طلاق منجر میشود.
مدیرکل بهزیستی استان گیلان از افزایش میزان طلاق در کشور خبر داد و اعلام کرد: علل عوامل طلاق در ایران با سایر کشورها یکسان نیست و خود عوامل طلاق نیز روز به روز درحال تغییر است.
وی از انعقاد تفاهمنامه همکاری با دادگستری استان خبر داد و گفت: در قالب این تفاهمنامه مقرر شد از ظرفیت مراکز مشاوره و کلینیکهای مددکاری استفاده کنیم و با استفاده از منابع استانی، افرادی که پشتوانه مالی ندارند را از یارانه بهرهمند سازیم.
معاون اجتماعی دادگستری گیلان: وجود جامعه سالم منوط به وجود خانواده سالم است
معاون اجتماعی و پیشگیری از جرائم دادگستری استان گیلان نیز در این نشست اظهار داشت: تعامل خوبی در گیلان میان مدیران دستگاههای مختلف اجرایی وجود دارد و این تعامل سبب شده موفقیتهای خوبی را در حوزههای مختلف شاهد باشیم.
احمد آقایی بزهکاری را یک پدیده انسانی و اجتماعی عنوان کرد و اظهار داشت: نهادهای اجتماعی و نهادهای تربیتی در شکلگیری کجاندیشیها نقش کلیدی دارند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از جرائم دادگستری گیلان با بیان اینکه فرآیند رشد شخصیتی انسان در خانواده آغاز میشود بیان کرد: انسان، باورها و ارزشهای خود را از محیط خانواده فرا میگیرد.
آقایی وجود جامعه سالم را به وجود خانواده سالم وابسته دانست و مطرح کرد: باید به خانوادهها توجه شود و اگر کسی در خانواده موفق نباشد نمیتواند در جامعه موفق باشد.
معاون اجتماعی فرمانده انتظامی گیلان: در کشور ما از ۵ ازدواج، ۳ ازدواج با آشفتگی همراه است
سرهنگ محمدرضا جعفری خیرخواه نیز در این نشست اظهار داشت: پلیس امروزه به این نتیجه رسیده با ارائه آموزشهای مناسب و اقدامات پیشگیرانه میتوان در کاهش جرائم موفق شد.
وی با بیان اینکه بسیاری از مجرمان، فرزندان طلاق هستند مطرح کرد: علاوه بر طلاق شناسنامهای باید به طلاق عاطفی نیز توجه شود و در کشور ما از ۵ ازدواج، ۳ ازدواج با آشفتگی همراه است که زندگی آشفته نیز یک نوع طلاق عاطفی است.
معاون اجتماعی فرمانده انتظامی گیلان به تعامل سازنده میان سازمانهای اجتماعی و پلیس تاکید کرد و گفت: باید فرهنگسازی استفاده از مشاوره در خانوادهها نهادینه شود.
مدیرکل امور خانواده استانداری گیلان: مشاوره قبل از ازدواج باید در سطح ملی اجباری شود
مدیرکل امور خانواده و بانوان استانداری گیلان نیز در این نشست، اظهار داشت: طلاق در سطح کشور بسیار پررنگ شده تا حدی که موجب نگرانی مقام معظم رهبری هم شده است.
فاطمه رفیعی، موازی کاری و جزیرهای کار کردن دستگاهها را یک مشکل در این زمینه خواند و اعلام کرد: باید دستگاهها در زمینههای مختلف انسجام کاری و تعامل داشته باشند تا به نتیجه مطلوب دست یابیم.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان با بیان اینکه بانوان بیشترین آسیب را در طلاق میبینند تصریح کرد: بانوان ۲٫۵ برابر بیشتر از مردان بیکار هستند و بعد از طلاق ممکن است به آسیبهای اجتماعی دچار شوند.
رفیعی، آموزش و مشاوره را مهمترین عامل در پیشگیری از طلاق دانست و گفت: آموزش تنها مختص به یک دوره خاص نیست و ما نیز در امور بانوان تلاش میکنیم آموزش را از دوران کودکی شروع کنیم.
وی با تاکید بر اینکه مشاوره قبل از ازدواج باید در سطح ملی اجباری شود خاطرنشان کرد: کسانی که قصد ازدواج دارند باید دوره مشاوره را طی کنند و این مشاوره باید دائمی باشد.
تسنیم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰